Les vacances arriben al futbol

L´EE Guineueta tanca la temporada amb la seva XVII Setmana Esportiva

La temporada futbolística ja està a punt d’acabar. Molts clubs de la nostra ciutat juguen ara els últims partits, molts en torneigs amistosos. Un exemple és el de l’Escola Esportiva Guineueta, que avui tanca la seva XVII Setmana esportiva. Si no hi ha prou amb el Mundial, molts pares i mares encara segueixen altres campionats com aquest. Un torneig amistós on el Barça, la Damm, la Gramenet i altres equips juguen per acomiadar la temporada. ´Aquest any ens ha coincidit amb el Mundial però hem tingut sort perquè Espanya ha jugat d´hora – explica José Centeno, President de l´EE Guineueta. Amb l’arribada dels partits amistosos també és l’hora de fer balanç de la temporada i començar a preparar la de l’any vinent. ´Ha estat una bona temporada. El primer equip s´ha salvat, i dos equips – Infantil A i Cadet B- han guanyat les seves lligues i han ascendit de categoria´, analitza Centeno. ´Per a nosaltres la temporada ha estat regular, ja que jugàvem contra equips més grans i hem quedat vuitens´, afirma el
Marc, un jugador de l´Infantil B.
Aquest matí es juguen els últims partits, amb un triangular del equips del Guineueta, el Badalona i la Damm d´alevins. Al vespre, a partir de les 19.30 serà l´hora de celebrar la fi de la temporada amb una festa on estan convidats pares i jugadors. Després, comencen oficialment les vacances pels jugadors, tot i que sempre n’hi ha qui no pot deixar la pilota un sol instant.

A la foto, una imatge del triangular femení, entre Guineueta A i B, i el FC Barcelona.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies