El Parc del Turó de la Peira es prepara per a la seva remodelació

Les obres obliguen a tancar bona part del recinte fins a la primavera de l´any vinent

El Parc del Turó de la Peira és una de les zones verdes més importants de Nou Barris. Ben aviat, el recinte afrontarà una reforma integral. El projecte de remodelació del parc renovarà el paviment de tots els camins i millorarà els accessos. El nou parc conservarà les diferents zones d’arbrat, especialment les que ocupen diversos pins centenaris i es reorganitzaran les àrees verdes. A més, el nou parc tindrà àrees d’esbarjo per a gossos i un nou sistema de reg automàtic. També s’instal·laran més jocs infantils i nou mobiliari. ´El parc es renovarà totalment perquè ara mateix fa pena. Es posaran més arbres, més tanques, bancs i fonts. Es renovaran els paviments, es posarà nova gespa…´, explica Antonio Silva, de l´AV del Turó de la Peira. Per garantir la seguretat dels usuaris, Parcs i Jardins ha decidit que el parc es tanqui parcialment fins el final de les obres, a la primavera de l’any vinent. ´Al parc hi treballaran màquines pesades, per això és millor que no hi hagi ningú passejant, per evitar accidents – afegeix Antonio Silva- Només estaran obertes dues parts. Una és la de l´entrada pel Passeig Fabra i Puig, on hi ha els jocs infantils, i l´altra és l´accés del Passeig de la Peira, que dóna al camp de futbol´. Precisament el camp de futbol del C.F. Turó de la Peira també es reformarà aviat.
Un cop remodelat el parc, l’AV de veïns del Turó demanarà a l’Ajuntament que el recinte es tanqui a partir de les deu de la nit, per evitar actes de vandalisme.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies