De les classes a l´esplai!

Els diferents col.legis i centres cívics inicien els seus casals d´estiu

El curs escolar va acabar la setmana passada, però molts pares i mares treballen i no tenen amb qui deixar els fills. És per això que els casals d´estiu i els esplais representen una bona solució per a petits i grans. Els pares i mares poden anar a treballar tranquils, i els nens i nenes s´ho passen d´alló més bé alhora que fan esport i nous amics. Jocs, tallers de manualitats, sortides per la ciutat, bany a la piscina… Són moltes les possibilitats d´oci amb que es troben els participants als diferents casals d´estiu. Si voleu informació més detallada podeu consultar la web www.bcn.es/vacancesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies