L´Hotel O´Rivel obre les seves portes aquest cap de setmana

Els alumnes de l´escola de circ de l´Ateneu ofereixen el seu espectacle de fi de curs

En un hotel de la Costa Brava en plena decadència, i no només perquè sigui temporada baixa, hi conviuen diferents personatges, com mossos, cambrers, el jardiner, el cuiner, les dones de fer feines, amb hostes com la vella glòria que no sap ni quan hi va arribar ni quan se n’anirà. Tots aquests personatges tenen uns costums ben curiosos a l’hora de fer la seva feina, sobretot per avorriment. L’arribada d’un turista despistat, de l’inspector de Sanitat i d’un personatge que, de moment, anomenarem míster Ñ fa que es creïn situacions ben estranyes. Acrobàcia, malabars, cable, màstil, llit elàstic, equilibris acrobàtics, verticals, etc. són les disciplines que ajudaran a fer veure la bogeria quotidiana en què viuen aquests personatges.

L’Escola de Circ Rogelio Rivel és una escola de formació base en les arts del circ que va iniciar les seves classes el gener del 1999 a partir d’una iniciativa de diferents persones relacionades amb el món del circ i vinculades amb l’Ateneu Popular de Nou Barris. Actualment és l’únic centre de formació d’artistes de circ de Catalunya. A la imatge, un instant de la classe de dansa, de l´escola de circ.

´Hotel O’Rivel´, espectacle de fi de curs de l’Escola de Circ Rogelio Rivel
Lloc: carpa de l’escola

Horaris:

30 de juny a les 22.30 h
1 de juliol a les 22 h
2 de juliol a les 19 h

Preu: 5 € (aforament limitat a 350 persones)
Més informació:
Associació de Circ Rogelio Rivel
Portlligat s/n
Tel: 93 350 61 65

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies