Vallbona s´acomiada de la seva festa major amb la ´despertada sonora´

Els veïns comencen l´últim dia d´activitats amb el tradicional esmorçar a casa de la Modesta

Els veïns de Vallbona han estat tota la nit de revetlla de festa major, però no en tenen prou. Avui és el darrer dia d´activitats lúdico-festives i pensen aprofitar-ho des del primer raig de sol. Per això, a les 6h del matí han reemprés la festa a casa de la Modesta, una veïna que des de fa 21 anys rep cada matinada del diumenge de festa major els seus veïns per oferir-li´s un esmorçar amb el qual recuperar forces per a l´última jornada. No sabem quants veïns s´hauran aplegat avui a la casa de la Modesta, però l´any passat van ser 80 els que van tastar els xurros, el pernil, l´embotit, els fruits secs, el formatge, i el llarg etcètera de productes dels que s´abasteix la Modesta. ´Fa 21 anys va venir una colla de joves, veïns de la vora, i em van demanar alguna cosa d´esmorçar. Els hi vaig oferir unes pastes i altres cosetes i s´ho van acabar tot. I em vaig dir que l´any vinent no em passaria, i vaig comprar molt per si de cas. I van tornar. Des d´aleshores vénen cada any- explica la Modesta- Em fa molta il·lusió tenir tots els meus veïns a casa meva! Això només seria posible a Vallbona, a altres llocs crec que no fan això, no?´. Després d´aquest esmorçar sense fi, els veïns gaudeixen de la següent programació:

8h: Torneig de petanca. Camp Municipal de Vallbona

10h: Missa de Festa Major. Parròquia Sant Marc

11h: Torneig de ping-pong. Centre d’Activitats Vallbona

13.30h: Festa de l’escuma. Pl. 1r. de maig

14h: Paella. Pl. 1r. de maig

16h: Bingo. Pl. 1r. de maig

16.30h: Atraccions infantils. Davant Camp Municipal de Vallbona

18h: Torneig de bàsquet. CEIP Ciutat Comtal

20.30h: Actuació de Melina Maia i alumnes de dansa del ventre. Pl. 1r. de maig

21.30h: Disco móbil. Pl. 1r. de maig

24h: Pirotècnia final. Pl. 1r. de maig

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies