El Mercat de la Guineueta estudia la seva propera remodelació

Els paradistes reclamen des de fa temps la modernització de l´equipament per recuperar clients

L´Institut Municipal de Mercats estudia hores d´ara la futura remodelació del Mercat de la Guineueta. La Junta del Mercat de la Guineueta espera modernitzar-se per ampliar el nombre de clients, que ha descendit als darrers anys. ´Quan vaig començar al mercat fa 25 anys, teníem el triple de feina que tenim ara. Les vendes han baixat perquè el jovent se n´ha anat del barri, i la competència dels supermercats ens ha afectat. Hem de ser conscients que haurem de treballar per la tarda´, afirma el Jordi Torregrossa, un paradista i membre de la Junta del Mercat de la Guineueta. Un objectiu dels paradistes és incrementar els serveis que ofereixen, com ara el transport de les compres a domicili.

D’entrada, es realitzarà l’estudi comercial que ha de permetre assenyalar les prioritats en la remodelació i ampliació de serveis logístics i infraestructures. El mercat de la Guineueta va ser inaugurat l’any 1965 i es caracteritza per la seva coberta, amb unes voltes i un sistema de claraboies que permet la il.luminació natural del mercat. ´Aquestes claraboies es respectaran -assegura el Manel Antolín, director del Mercat de la Guineueta- però es millorarà la il.luminació, la instal.lació el.lèctrica i es posarà aire condicionat. Tot plegat estarà llest en un parell d´anys´.

L’Institut Municipal de mercats de Barcelona (IMMB) ha acollit amb interès la proposta dels paradistes de reformar el seu mercat, i va recomanar fer alhora els treballs previs amb accions de promoció comercial i comunicació que permetin al mercat mantenir i ampliar el nombre de clients i el volum de compres setmanal.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies