Gelats contra el calor

Refrescant i deliciós gelat de llimona per a tota la família

El millot per quan pica el sol és un gelat. N´hi ha de tots els gustos, però potser un dels més refrescants és el de llimona. A continuació us oferim una recepta per a tots aquells que vulguin combatre la calor de l´estiu amb un deliciós gelat. Recordeu que els gelats també alimenten, i que són un bon complement per a una dieta equilibrada. Aquest és un plat molt fàcil d´elaborar i no comporta cap perill ja que no hauràs d´utilitzar el foc en cap moment.

Anem per pasos: primer de tot, el llistat d´ingredients que necessiteu:

6 ous
250 grams de llet condensada
250 grams de llet evaporada
El suc de dues llimones
3 cullerades grans de sucre

I ara, anem a la recepta:

Primer separarem els rovell de les clares d´ou. Agafeu un plat fondo, trenqueu l´ou per la meitat i passeu la clara d´una part de la closca a l´altra poc a poc i amb molt de compte. La clara anirà caient al plat i el rovell quedarà dins la closca. Un cop hagi caigut tota la clara al plat poseu el rovell dins un bol.
Afegiu dins el bol la llet condensada i batiu la barreja amb les varetes fins que us quedi una massa ben homogènia. Després, afegiu el suc de les llimones i el sucre, i continueu batent. La llet evaporada s´ha de batre en un bol a part. Quan estigui ben espessa, afegiu-la a la massa d´ous, llet condensada i llimona.
Ara que ja tenim la barreja acabada, poseu-la dins un motlle i fiqueu-lo dins el congelador durant, com a mínim, unes dues hores i mitja. Cada mitja hora, més o menys, treieu el motlle del congelador i batiu bé la massa. Així evitareu que al vostre gelat es formin trossos de gel.
Un cop hagin passat les dues hores i mitja, ja podeu menjar-vos aquest deliciós gelat de llimona!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies