Combinat tropical

Una aposta original amb una recepta senzilla

Per endolcir els dies d´estiu us proposem una recepta ben senzilla, ideal per a aquests dies que fa tanta calor: un refresc tropical de pinya i coco. És molt fàcil de preparar. I si no us agrada el coco o la pinya, els podeu canviar per maduixes, pomes, taronges o qualsevol fruita que us vingui de gust.

Anem al llistat d´ingredients:
1/2 tassa de crema de coco (n’hi ha gairebé atotes les fruiteries)
1 tassa de suc de pinya
2 tasses de gel picat

Recepta:
Primer de tot, heu de picar el gel. És molt fàcil. Per fer-ho, agafeu una fusta de tallar carn o formatge. Poseu els glaçons de gel dintre d’una bossa de plàstic, feu un nus a la bossa perquè els glaçons no surtin disparats per tota la cuina, i després poseu la bossa a sobre la taula de tallar. Amb un martell de cuina doneu uns quants cops a la bossa de gel. Amb força, però no us passeu!
Una vegada teniu el gel ben aixafat, agafeu la batedora i tireu-hi el suc de pinya i el coco. Després afegiu-hi el gel. Recordeu que només són dues tasses de gel. Si no teniu batedora, no passa res. Feu servir un bol, tireu-hi tots els ingredients i remeneu bé amb una cullera de fusta durant almenys dos minuts.
Poseu la barreja en un got d’aquells llargs i decoreu-lo amb fruita fresca, com ara plàtan tallat a trossets, cireres o maduixes. Els més llaminers també hi podeu tirar una miqueta de nata líquida. L´últim toc: una canyeta multicolor i ja està!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies