Quatres estacions de la Línia 5 de metro es tanquen fins el 31 d´agost

Les obres de l´intercanviador de Sagrera afecten tot el tram d´estacions entre Sagrada Família i Maragall

Les obres d’estiu afecten els accessos i carrers de la ciutat de Barcelona. I, des del dissabte passat, els treballs de millora al metro imposen diverses restriccions, les més destacables, a la Línia 5 i la Línia 1.

Fins el dilluns 31 d’agost, les obres a l’intercanviador de la Sagrera (L5), entre Sagrada Família i Maragall, deixaran sense servei les estacions d´Hospital Sant Pau, Camp de l’Arpa, Sagrera i Congrés. TMB connectarà amb un servei de bus el tram afectat. Els autobusos tindran parada en totes les estacions incloses en el tall en tots dos sentits: Sagrada Família, Hospital de Sant Pau, Camp de l’Arpa, Sagrera, Congrés i Maragall de la Línia 5. Les parades d’aquests autobusos especials estaran convenientment senyalitzades i s’informarà del tall a tota la xarxa de Metro i especialment a les estacions de la Línia 5.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana als usuaris l’utilització de l’enllaç per la Línia 4 de Metro entre Maragall i Verdaguer que permet continuar el recorregut per la Línia 5 sense sortir al carrer.
Fins el 31 de juliol, s’anul·la també l’andana direcció Bellvitge a l´estació Baró de Viver. Caldrà baixar a Trinitat Vella per fer el canvi de sentit. Aquestes obres causaran algunes restriccions de trànsit a l’enllaç de les rondes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies