Amb bici per Collserola III

Pedalejant pel passeig de les aigües

El d´avui és un itinerari que segueix la conducció d’aigua que abasteix la ciutat de Barcelona. Construïda a mitja alçada del vessant barceloní, permet recorre a nivell el sector que va des de sota el Tibidabo fins a Sant Pere Màrtir. Actualment, una passarel·la enllaça el mirador dels Xiprers amb l’àrea de lleure de Sant Pere Màrtir del municipi d’Esplugues.

Distància: 18 km (anar i tornar)
Desnivell aprox. 50 m.

Itinerari:
Pla de les Maduixeres (final del carrer de Manuel Arnús) – Funicular del Tibidabo – Carretera de les Aigües – Pont del Funicular de Vallvidrera – Carretera de Vallvidrera – Passeig de les Aigües – Mirador dels Xiprers – Pl. Mireia (Esplugues de Llobregat)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies