Festa de la Mobilitat Sostenible

Prosperitat acull una jornada d´activitats que ens convida a deixar el cotxe a casa

El carrer Pablo Iglesias, al barri de la Prosperitat, acull de nou una jornada festiva dedicada a la mobilitat sostenible. Des de les 9:30h fins a les 14h el carrer serà envaït per gimcanes en bicicleta, atletisme al carrer, tallers d´educació vial, circuits de mobilitat reduïda amb cadires de rodes i bastons, taller de mecànica bàsica de la bicicleta, atletisme al carrer, demostració d´esports adaptats… En definitiva, tota una sèrie d´activitats que ens demostraran que és posible moure´s per Barcelona amb bicicleta, a peu o amb transport públic evitant augmentar la contaminació i polució.
A més, a la festa hi seran presents diferents entitats que mostraran la seva feina de conscienciació o les seves propostes per millorar la sostenibilitat del transport per ciutat. Als estands hi trobarem La Masia de la Guineueta, Voluntaris pel Civisme, Barcelona Camina, Federació ECOM, Fundació CIEM, Biciclot, Grodema, Grup ciclista Guineueta-Porta, Ciclosport Mota, Club d´Atletisme Nou Barris, Trèvol missatgers SCCL, Bicisport i fins i tot els Mossos d´Esquadra de Nou Barris.

Festa de la Mobilitat Sostenible
Lloc: carrer Pablo Iglesias, entre Tissó i Argullós
De 9.30 a 14 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies