Riure i ritme amb la Camut Band

L´Ateneu acull un espectacle on la dansa, la percussió i l´humor van lligats de la mà

L´Ateneu Popular de Nou Barris comença la temporada d´espectacles amb una gran proposta pels amants de la dansa i el ritme. Es tracta de ´Kiting Kita (walking with rithm)´, la darrera producció de la Camut Band, una companyia formada l´any 1995 que ha portat arreu del món els seus espectacles on demostren que es pot fer música tot ballant. El tambor és l´instrument central de l´obra, on des del començament ens trobem claqué acmpanyat de piano, duets de percussió, ràpids números de rap i claqué… En definitiva, un espectacle ple de d´energia i dinamisme que, a més, convida a participar-hi al públic assistent. La cita és aquesta tarda a les 19h al teatre de l´Ateneu, concretament al carrer Portlligat s/n.

Dansa amb la Camut Band: ´Kiting Kita (walking with rithm)´
Hora: 19h
Entrada: 5,50€

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies