Uns pressupostos amb especial atenció als serveis socials

Les inversions a Nou Barris per al 2007 superen els 40 milions d´euros

L´equip de govern de Nou Barris va presentar abans d´ahir a la nit les inversions que l’Ajuntament farà al districte al 2007.
Nou Barris rebrà 21 milions d’euros, que se sumen als altres 21 milons que gestionarà l´empresa municipal Pronoba per continuar amb les obres previstes al PAM (Pla d´Actuació Municipal) 2004-2007. ´El més destacat és l´increment del 26% a la partida de serveis socials, i l’augment dels diners destinats a programes de suport d’entitats, amb un increment del 7%. També és dóna prioritat al manteniment de l’espai públic i dels edifics, amb un augment del 6 al 8%´ -explica Ferran Julian, regidor de Nou Barris – Entre els 21 milions d´euros del pressupost ordinari del districte, més els 21 per a inversions de Pronoba, Nou barris es converteix en un dels districtes més inversors respecte a la resta de Barcelona´.
Per barris, les Roquetes i la Zona Nord es beneficiaran de les fortes inversions de la llei de barris de la Generalitat. En aquests barris es potenciaran els programes de cohesió social, amb educadors de carrer i mediadors. ´Sobretot a Roquetes ens estan demanant que posem especial atenció a temes com el soroll, l´incivisme, la seguretat per la nit…´, assegura Ferran Julian.
A més d´aquestes inversions directes, l´Ajuntament també ha anunciat més ajudes per a la rehabilitació de façanes gràcies als convenis amb les administracions autonòmiques i central. Ahir mateix els barris de la Guineueta, el Verdum van signar un conveni amb Adigsa per rehabilitar les façanes d’alguns dels seus edificis. També ho farà el barri de la Prosperitat. I al Turó de la Peira s’amplien en un 10% les ajudes per rehabilitar els blocs amb aluminosi.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies