Passió pel patins

Un club de Canyelles forma noves promeses del patinatge

Fa sis anys que el Club de Patinatge de Canyelles treballa amb il·lusió per convertir els nens i nenes en grans patinadors. El club va nèixer arran la pasió d’un grup de veïns lligats a aquest esport. Avui en dia, tots els patinadors i patinadores estan federats i, a mesura que es fan grans, han de passar diferents exàmens de nivell. L’Ainoa i la Carmen, dues de les patinadores més joves del club, tenen clar que cal esforçar-se. El seu sommi és patinar sobre rodes tal i com ho fan els patinadors més grans. ´Ens hem apuntat perquè ens agrada molt patinar´, diu l´Ainoa. ´Algunes vegades caiem, però no ens fem mal. Llavors ho tornem a intentar´, afegeix la Carmen amb decisió.
Però el patinatge és un esport que requereix un gran esforç, i no només físic. Per sort, el club pot entrenar al pati del CEIP Tomás Moro tot i que no és la pista de patinatge més adhient. ´És molt difícil fer front a les despeses que ocasiona tenir un club de patinatge.- explica la Pepi Alonso, presidenta del Club de Patinatge de Canyelles – És un esport individual que genera despeses: els patins són cars, els mallots també, hem de desplaçar-nos al campionats de Catalunya i d´Espanya… L´estat de la pista no és el més adhient, i a vegades hem de fer reparacions al paviment. A més, a l´hivern fa fred. Ara lloguem al pavelló de la Trinitat Vella, però són més diners que ha d´assumir el club. Això vol dir que els nostres entrenadors no poden cobrar´.
Els entrenadors del club saben lo difícil que és competir. És per això que, malgrat les dificultats econòmiques del club, continuen ensenyant als petits a estimar el patinatge.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies