Nova biblioteca a la Zona Nord

Torre Baró ordena els equipaments que se situaran al futur cor del barri

La Zona Nord de Nou Barris dóna un pas endavant per obtenir la tan esperada biblioteca pública. Durant el passat ple, es va aprovar el pla municipal on es determina les alçades, les superfícies i els espais públics que es construiran a la Zona 1 de Torre Baró, és a dir, a la plaça dels Eucaliptus delimitant amb el carrer Sant Feliu de Codines, l’Avinguda Vallbona i el carrer Vallcivera. En aquest espai es construirà la nova biblioteca de 1.800 m2 de superfície. A més, també s´ha definit l´espai destinat a dos equipaments ja existents a la zona: el CEIP, amb 7.000 m2 de sòl (on es contempla una posible ampliació del sostre actual), i el CAP de 2.000 m2, que preveu un sostre edificable de 1.800 m2. En aquest sector es delimiten també els diferents espais d´accés lliure entre els edificis que estaran oberts a tothom.
Amb l´aprovació d´aquest pla de millora urbana a Torre Baró, el barri defineix cada cop més la seva futura àrea de centralitat a la part baixa.
L´AV de Torre Baró i l´AV de Vallbona van demanar una reunió amb urbanisme per ´conèixer amb detall com quedarà el projecte definitiu´, i sobretot per poder ´opinar sobre el tema de l´ordenació de l´espai´.

A la imatge, un moment del Consell Plenari de Districte on es va aprovar l´ordenació dels equipaments de Torre Baró.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies