Desallotjament per sorpresa d´una farmàcia expropiada a Porta

La farmacèutica va assabentar-se l´ordre de desallotjament amb 24 hores de marge abans de l´enderroc de la casa

La justícia va a vegades més ràpid del que sembla. Una farmacèutica del barri de Porta ho va viure ahir al matí. La Guàrdia Urbana li va informar de bon matí que havia de desallotjar durant el dia la seva farmàcia perquè sigui enderrocada avui dijous. La farmacèutica sabia que el seu negoci estava afectat per la remodelació del barri i estava en vies d’expropiació, però no es pot creure que el jutge només li donés unes hores per fer el trasllat. ´La sorpresa ha estat aquesta, que la Guàrdia Urbana ha vingut per sorpresa. Sembla ser que el jutge va donar l´ordre de desallotjament fa 10 dies però ningú m´ho havia comunicat. No sé perquè no m´han dit res -explica la farmacèutica Noelle Boulary- Sabia que havia de marxar però pensava que em donarien més temps per fer les coses ben fetes. Llavors hauria pogut tramitar la devolució dels medicaments. A més, com és un servei públic, no volia tancar fins que no m´obliguessin. Ara hauré de comunicar ràpidament el tancament forçós de la farmàcia a Sanitat´. Feia temps que sabia que havia de marxar i ja s’està construint el seu nou local. L’empresa de mudances va buidar a correcuites la farmàcia. Els medicaments i la resta d’objectes restaran a un guardamobles fins que estigui llesta la nova farmàcia, d’aquí a deu mesos. A banda de la farmàcia, la resta de cases de l’illa ja han estat expropiades i enderrocades per continuar amb el PERI de Porta, que preveu construir habitatges als terrenys.

A la imatge, els operaris de la mudança embalen els medicaments.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies