Roben una botiga al passeig Maragall amb el mètode de l´allunatge

Segons la Policia, minuts abans els mateixos delinqüents van estabellar també el cotxe en una perfumeria

Tot i que el mètode és el mateix, han canviat el tipus d´establiment. Els delinqüents que fan servir la tècnica de l´allunatge per trencar els aparadors i robar a les botigues no han triat, aquest cop, una joieria. A les 4 de la matinada de dimecres els lladres van entrar dins una botiga d’esports del passeig Maragall fent servir el mètode de l´allunatge. Un cotxe conduit pels lladres va impactar tres vegades contra el vidre d’un dels aparadors. El vidre és dues vegades més resistent que els vidres que es col·loquen als bancs i caixes d’estalvis. Només un veí de la finca es va adonar del que estava passant. Els lladres es van emportar en pocs minuts roba i altre material esportiu de la botiga i el magatzem. No van tocar la caixa enregistradora. ´Encara no hem pogut fer l´inventari – explica en Ferran Montiel, copropietari de la botiga Maragall 015- No hem calculat el valor de les nostres pèrdues. Avui haurem de fer guàrdia a la nit perquè encara no hem pogut canviar el vidre trencat´.
Pocs minuts abans, a les 3.30 hores, succeïa el mateix en una perfumeria del número 40 del carrer de Menorca. Els delinqüents van encastar un vehicle contra la porta envidriada de l´establiment i es van emportar tot el que van poder, principalment colònies.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies