Swing-dance suec a Les Basses

L´espectacle de ball anirà a càrrec de BarcelonaJazzCats

BarcelonaJazzCats va nèixer arrel d´un grup d’amics que estimem el lindy hop, el boogie woogie, el balboa, el shag i altres balls de swing. Els seus membres entrenen diversos cops per setmana per millorar l´estil, aprendre nous passos, passar-s´ho bé i sobretot… disfrutar la música swing tot ballant. Els llums, la música forta, el públic cridant, aquella sensació estranya a l’estòmac abans d’actuar, i els fantàstics aplaudiments del final, és el que motiva a aquest grup d´amics. Aquest vespre ens ofereixen un espectacle de swing-dance suec al centre cívic Les Basses.

A la imatge, una de les actuacions de BarcelonaJazzCats

Espectacle de swing-dance suec
Organitzat per BarcelonaJazzCats
Centre Cívic Les Basses
c/ Teide, 20
Tel. 93 407 29 27

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies