Esport i espectacle adreçat als més petits

L´Ateneu acull un espectacle de titelles, mentre Can Dragó vibra amb la festa de l´esport escolar

L´esport escolar és una de les assignatures on els nens i nenes gaudeixen d´una estona d´oci alhora que guanyen en salut. És important introduïr l´hàbit de l´esport als més petits, la millor manera és fer-ho a partir de la festa i el joc. És per això que UBAE celebra la seva festa de l´Esport Escolar, on es convida a pares i fills a participar en les diferents activitats programades per aquest matí. Una bona manera de fomentar l´esport entre els més petits.
D´altra banda, l´Ateneu Popular ofereix un espectacle més lúdic, ´El follet dels dessitjos´, una divertida animació amb titelles de la companyia ´Tika Troupe´. Amb l´ajut del públic el follet viurà una aventura a dins d´un pou dels desitjos, que el portarà a conèixer la naturalesa d´aquests i a aprendre que, com tot, els desitjos poden ser positius o negatius.
L´espectacle barreja tècniques de circ (acrobàcia, malabars i trapezi) amb el teatre de text, titelles, la comèdia de l´arte, la llum negra i la música per teixir una narració entretinguda, variada i molt visual.

Festa Ubae de l’Esport Escolar
el proper diumenge 22 d’octubre, a partir de les 10 fins a les 13 h
al Parc Esportiu Mpal Can Dragó
(c. Rosselló i Porcel, 7-11 Barcelona)

Tika Troupe presenta:
´El follet dels desitjos´
Autors: Laura Jardí i Amadeu Solernou
Direcció: Amadeu Solernou
Intèrpret: Laura Jardí
Manipulador, regidor:
Vincent Bacuzzi
Rutines, trapezi i acrobàcia:
Laura Jardí
Cançó: Amadeu Solernou i Luis M. Carmona
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies