Neix una nova línia d´autobus

El traçat del 26 comunica la zona de Virrei Amat amb el Poblenou

Ahir va entrar en funcionament la nova línia 26 d’autobusos de TMB, que comunica el Poblenou i la zona de Virrei Amat, passant pel districte tecnològic [email protected], Sant Martí, el Pont del Treball i Sant Andreu. La posada en marxa de la línia 26 forma part del Pla d’Actuació en el transport públic metropolità per a l’any 2006 i suposa crear un nou eix vertical de comunicació mar-muntanya a través dels carrers Josep Pla i Selva de Mar.
La nova línia té l’origen per un extrem a Vicens Vives – avinguda Icària, davant el cementiri del Poblenou (compartit amb la línia 14), i per l’altre al carrer Riera d’Horta, tocant a Arnau d’Oms (a prop de la plaça Virrei Amat). Al llarg del trajecte disposa de connexions amb les estacions de metro de Selva de Mar (L4), Sant Martí (L2) i Fabra i Puig (L1), a més de l’estació de Rodalies Renfe i d’autobusos interurbans de Fabra i Puig. Altres punts d’interès del recorregut són el mercat del Poblenou, el centre comercial Diagonal Mar, el complex esportiu municipal Júpiter, el parc de Sant Martí, el poliesportiu municipal de Sant Andreu, el parc Pegaso i el centre cívic Sant Andreu.
La línia 26 circularà a les hores centrals dels dies feiners amb intervals de 16-18 minuts. Pel que fa als dissabtes, diumenges i festius, els intervals seran d’uns 25-30 minuts, amb la possibilitat de consultar a les parades i a la web de TMB (www.tmb.net) les hores de sortida de les terminals i de pas per alguns punts intermedis del recorregut.
La posada en servei de la línia 26 va acompanyada d’una campanya de difusió amb fullets i cartells al llarg dels tres districtes que travessa (Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies