El jugadors del CF Montañesa trepitgen per fi un camp verd a casa

La nova gespa artificial millora les condicions de joc de l´equip groc-i-negre

El Club de Futbol Montañesa viu dies agredolços. Si bé no ha començat amb bon peu a la lliga de Primera Catalana, on està lluitant per sortir de les posicions de descens, aquest cap de setmana ha celebrat la inauguració de la seva nova gespa artificial. Fins ara jugava en un camp de terra, però una subvenció de la Generalitat de Catalunya, complementada amb una important aportació econòmica del Districte de Nou Barris, ha fet possible la instal·lació d´una moderna gespa artificial.
Això comportarà notables millores als futbolistes de les diferents categories del club, ja que jugar sobre gespa artificial permet unes millors condicions de joc i evita danys al caure a terra, hi ha menys risc de lesions, i permet que el joc sigui molt més ràpid i tècnic. Altres avantatges de la gespa artificial són la possibilitat il·limitada de joc durant tot l’any, un manteniment mínim o una superfície uniforme.

El CF Montañesa té més de 200 jugadors, repartits en les diverses categories, des de l´escola de futbol fins el seu equip de veterans. L´amateur del Montañesa és l´equip de Nou Barris que milita en la divisió més alta, competint a la Primera Divisió Catalana. Avui els hi toca enfrontar-se al Vilafranca, al Camp Municipal de Vilafranca.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies