VI Jornades de salut mental a Nou Barris

Professionals, familiars i malalts s´apleguen per trobar noves vies d’atenció i terapia

Sota el títol ´Abordatges terapèutics i treballs interdisciplinaris´, avui i demà tenen lloc les VI Jornades de salut mental a Nou Barris, una trobada que organitza l´Associació de Familiars de Malalts Mentals de Nou Barris. Des del seu inici, les jornades han aconseguit un gran èxit de participació. Als diferents debats i conferències s´apleguen diferents professionals del sector, associacions de familiars i fins i tot malalts. L´objectiu de les jornades és trobar noves vies d’atenció i seguiment per a persones amb malalties mentals.

Les jornades tindran lloc al Fòrum Nord de la Tecnologia (c/ Marie Curie, s/n), amb el següent programa:

Avui:
16.30 h: Inauguració a càrrec de l’Il·lm. Sr. Ferran Julián, regidor del Districte de Nou Barris, i del Sr. José Trujillo, president de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Nou Barris (AFEM)
16.45 h: Taula rodona: ´Abordatges terapèutics en les malalties mentals´. Modera: Josep Aguilar, AFEM Nou Barris
19.15 h: col·loqui

Demà:
10 h: Importància del treball interdisciplinari en salut mental severa. Conferència a càrrec de Claudi Camps, psiquiatre i director de la Xarxa de Salut Mental de Girona (IAS). Coordina: Anna Miñarro, psicòloga-psicoanalista
10.45 h: Taula rodona
12.30 h: Col·loqui
13 h: Aperitiu

La trobada està organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Nou Barris (AFEM de Nou Barris), amb la col.laboració del Departament de Benestar i Família – ICASS (Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Nou Barris, l’Associació Centre Higiene Mental Nou Barris, la Fundació Nou Barris, el Centre de Dia Pi i Molist, la Federació Catalana d´Associacions de Familiars de Malalts Mentals (FECAFAMM) i grups de professionals de la salut mental de Catalunya.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies