Inauguració de la plaça de la Prosperitat

Els veïns guanyen una nova zona verda al barri

Avui es bateja la nova plaça Prosperitat, situada entre els carrers Boada, Borràs i Enric Casanovas. Aquest espai rep el mateix nom del barri per tal de reforçar la identitat d’aquesta zona del districte. Durant l’acte també s’inaugurarà la urbanització del carrer Santa Engràcia en el tram situat entre els carrers Turó Blau i Sant Francesc Xavier.

Una xocolatada popular amb coca i un grup d’animació infantil seran els ingredients principals de la festa d’inauguració, que començarà a partir de les 11 h i comptarà amb la presència de Jordi Hereu, alcalde de Barcelona; José Cuervo, president del Consell del Districte, i Ferran Julian, regidor de Nou Barris.

La urbanització de la plaça Prosperitat, finalitzada el passat mes de maig, ha tingut per objectiu esponjar una mica la densa trama urbana del barri de Prosperitat. La plaça té un gran espai central de sauló i gespa, combinat amb una important plantació d’arbres tant de fulla caduca com perenne, així com àrees de descans i de jocs infantils i altres zones pavimentades. El pendent de la plaça s’ha salvat amb oportunes rampes que fan que estigui lliure de barreres arquitectòniques. La superfície total d’intervenció ha estat de 2.775 m2.

Les obres d’urbanització del carrer Santa Engràcia han afectat al tram comprès entre els carrers Turó Blau i Sant Francesc Xavier, i han consistit en l’eixamplament de les voreres tot situant-les al mateix nivell de la calçada, la col·locació de pilones, la renovació total de l’enllumenat, la instal·lació de nou mobiliari urbà i la plantació d’arbres. Les obres han afectat a una superfície de 2.850 m2.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies