Prospe es llença ´a por los 6.500´ !

La Comissió de Festes organitza aquesta nit un concert per recaptar fons per paliar el seu deute

Darrera de tota festa major hi ha un seguit de veïns que treballen perquè la festa sigui la millor posible. Són moltes hores de feina dissenyant el programa de festes, buscant patrocinadors… Un munt de treball que costa d´imaginar quan es participa en les activitats festives. Es tracta d´un esforç voluntari que comporta moltes preocupacions. Això ho saben ben bé els veïns de la comissió de festes de Prosperitat d´enguany. Les darreres festes van deixar un balanç negatiu a la caixa. En total, deuen 6.500 euros, a causa sobretot de la ruptura de negociacions amb el grup de firaires que porten les atraccions al carrer Pablo Iglesias cada any. La comissió de festes no va acceptar les condicions econòmiques propossades pels firaires, i com a resultat, van tancar les celebracions amb 6.500 euros de menys. Per reduir aquest deute, la comissió de festes organitza aquesta nit un concert al poliesportiu de Valldaura (c/Baltasar Gracián) per recaptar fons. Els veïns invoquen l´ajuda del seu patró, San Xiveco, i amb el lema de ´A por los 6.500´ han convocat una sèrie de grups i dj´s del barri per fer les delícies de tots aquells i aquelles que vulguin col·laborar. L´entrada solidària és de 5 euros.

Cartell:

Reopla
Mal Ejemplo
Kavron´s
Hijos del Agobio
Los Herederos del Taxi
Perlita de la Trinidad D.J.

Concert per a sufragar el déficit de la Festa Major de Prospe produït per la manca d´ingressos de la fira
Hora: 21h.
Lloc: Poliesportiu Valldaura
c/Baltasar Gracián, 9-15
Organitza: Comissió Festes Prosperitat
Col.labora: Comissió San Xibeco

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies