Sons de circ

L´Orquestra Simfònica del Vallès introdueix els més petits dins el món dels instruments de metall de forma didàctica

L´Ateneu acull aquest migdia els ´Sons de Circ´. Un concert a càrrec de l´Orquestra Simfònica del Vallès que té com objectiu el coneixement dels instruments de metall de forma didàctica i entretinguda. Els protagonistes musicals seran un quintet de metall (trompetes, trompa, trombó i tuba) i una bateria que interpretaran diferents peces musicals acompanyats del moviment i l´art escènica.

El món del circ representat d´una manera íntima amb acròbates i malabaristes, serà el fil conductor d´aquest concert amb moments musicals entranyables, sorprenents i emocionants. Els músics es desprendran de l´etiqueta clàssica i, amb un estil informal i desimbolt, faran passar una bona estona a nens i nenes.

Orquestra Simfònica del Vallès presenta: ´Sons de Circ´
Hora: 12h
Entrada: 3,50€

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies