Contes de l´Alcoià per als més petits

La Biblioteca de Nou Barris acull una sessió de contacontes a càrrec de Jordi Sanz

La Comarca de L´Alcoià es troba a l´interior de la província d´Alacant i és una regió muntanyosa i abrupta, que sobrepassa en tots els seus punts els 500 metres d´alçada. Durant el domini musulmà va pertànyer al taifa de Dènia i va viure batalles èpiques durant la Reconquesta, sobretot entre Jaume I i Al-Azraq. D´aquesta regió provenen els contes que el rondallaire Jordi Sanz explicarà aquesta tarda a la Biblioteca de Nou Barris. Es tracta d´una nova sessió del cicle ´Sac de Rondalles´, adreçat a nenes i nens d´entre 3 i 9 anys. L´entrada és lliure i comença a partir de les 18h. L´oralitat, despullada d´elements escènics, té el paper central en aquest acte. Tanmateix, tots els contes es poden consultar i agafar en préstec a la biblioteca.

Sac de Rondalles: ´Contes de l´Alcoià´, a càrrec de Jordi Sanz
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Nou Barris
c/Albert Einstein, 2-4
Tel. 93 291 48 50
De 3 a 9 anys.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies