Flamenco a la Zona Nord

El film ´Carmaron´ inaugura el tercer certamen musical

El Flamenco envaeix aquests dies el Centre Cívic Zona Nord. L´espai acull el 3er ´Certamen Mas Flamenco´. La cita començarà amb cinema, amb la projecció del film ´Camarón´, de Jaime Chavarri, una pel·lícula que fa un repàs a la biografia de José Monge Cruz ´Camarón de la Isla´. El film del cantaor donarà pas a les actuacions musicals que us detallem tot seguit:

Dijous 23 de Novembre:

21h. Passi de ´Camarón´, de Jaime Chavarri
22.30h. Actuació Músical amb Raul i Mauricio
Tots els actes són gratuïts

Divendres 24 de Novembre

21.30h Atelier Flamenc del Besòs
Una classe en Viu. Aquesta és la concepció de la producció del Centre Cívic Besòs. És la suma de l´expressió i l´aprenentatge, des de diferents disciplines, d´un llenguatge: el flamenc. Al fil de la dansa, els diferents intèrprets, cantaora, guitarrista i caixa, ens expliquen l´estructura dels temes que han executat. En definitiva, una aposta que ens intenta fer sentir i entendre una mica més d´aprop aquest art.

Al Baile Olga Márquez
Guitarra Bernat Jiménez de Cisneros
Al cante Alba Guerrero

De la Mata
Juaneke és un jove cantaor curtit als tablaos de tota Barcelona. Ha tret al mercat un disc titulat ´Linaje´ i ve a presentar-nos el bo i millor de l’actualitat del flamenc que es fa a la nostra ciutat.

Al toque Justo Fernández ‘El tuto’
Al cante Juan Fernández ‘Juaneke’
Al baile Manuel Jiménez ‘El Bartolo’

Entrada: 2,20 €
Si voleu reservar entrades feu-ho trucant al 93.276.99.50 o escrivint a [email protected]

Per arribar-hi:
Centre Cívic Zona Nord
Rasos de Peguera 19-25
Autobusos: 51 62 76 80 81 83 97 159 N 3
Metro L 11 Torre Baró / Vallbona
Renfe Torre Baró

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies