Concert de El Tío Carlos a l´Ateneu

La formació presenta un estil musical que coqueteja amb diferents influències, de Peret a Talking Heads

El Tío Carlos són Charly Torrebadella i Carlos Zarazaga, ´El Payo Yeyé´. Sota la mirada còmplice de Tito Carlos, Sebas Cabra a la percussió i Jordi Cubase al baix completen la formació al costat del guitarrista Rafa Segre. No és fàcil definir una música que a alguns els sona a Peret i, a d’altres, a Talking Heads. Conté un elevat grau de frescor pop, es pot ballar però també escoltar. És elegant, canalla, surrealista i en les seves tornades es mastega l’estiu. Hi ha notes àrabs, esperit del sud, hip hop d’escola i mala llet flamenca.

Concert de El Tío Carlos
Hora: 23 h
Preu: 3.50 €
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies