Porta descobreix dues plaques dedicades a dos veïns del barri

L´Ajuntament bateja una placeta i un passatge amb els noms de Rafaela Serrano i Alfonso Lafuente

El barri de Porta es vesteix avui de festa per celebrar la inauguració dels jardins Andreu Nin (a la foto) i de l’obertura de l’avinguda Rio de Janeiro. També es col.loquen les plaques dedicades a Rafaela Serrano i Alfonso Lafuente, dos veïns del barri amb els noms dels quals ara s´ha batejat una placeta i un passatge.
La placa dedicada a Rafaela Serrano es descobrirà a la placeta situada entre els carrers Piferrer i Maladeta. Rafaela Serrano va lluitar per la integració de les persones amb disminucions físiques i va formar part activa del moviment associatiu de Porta, des del qual va treballar per l’eliminació de les barreres arquitectòniques.
El descobriment de la placa dedicada a Alfonso Lafuente es farà al passatge situat al costat del casal de gent gran Casa Nostra (carrer Maladeta, 38). Alfonso Lafuente va formar part de l’associació de veïns de Porta i va lluitar per millorar la qualitat de vida del barri. Els terrenys del Casal de Gent Gran Casa Nostra es van aconseguir gràcies a la seva constància.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies