Una nova rambla amaga la Ronda de Dalt

Canyelles i Guineueta reduexien l´impacte sonor i visual de la via gràcies a les obres de semicobriment

Els veïns de la Guineueta i Canyelles estrenaran a la primavera de l’any vinent una nova rambla de més de 500 metres de longitud per sobre de la Ronda de Dalt. La nova rambla connecta les dues voreres de la Via Favència, i torna a unir els barris de Canyelles i la Guineueta, dividits amb la construcció de la Ronda de Dalt.

El nou espai redueix l´impacte visual i sonor dels vehicles a tots dos barris. El tram del Besòs, que suma 340 metres de longitud, ja està urbanitzat i inclou la instal.lació d´un nou model de pantalles acústiques sonoreductores. Aquestes pantalles, de diferents colors, sobresurten a la rambla per sobre dels forats de ventilació.

El tram ubicat entre la plaça de Karl Marx i la ronda de la Guineueta Vella es troba en la seva última fase d´execució, després de quatre anys d´obres. La urbanització de l’últim tram començarà de forma imminent.

La dificultat que suposa fer obres sobre una via de trànsit tan dens com la Ronda de Dalt ha obligat a dividir el procés de semicobriment en diversos estius, des del 2002. Els treballs els està portant a terme l´empresa municipal Bimsa i suposen una inversió total de 23 milions d´euros: 15 per a la cobertura i 8 per a la urbanització.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies