Les estrelles de Mozart visiten la Biblioteca de Canyelles

La companyia Susanna Barranco ens presenta un espectacle infantil de música i dansa

La Reina de la Nit està desesperada perquè no recorda de quina òpera de Mozart en va sortir ella mateixa. Les estrelles que l’envolten poden ajudar-la ja que, quan les toca amb la seva vareta màgica, se sent la música del seu estimat músic. Una proposta de la companyia Susanna Barranco que introdueix als més petits dins el món de la música i la dansa. Aquesta tarda la biblioteca de Canyelles ens presenta l´espectacle infantil ´Les estrelles de Mozart´, dins el cicle Petit Format organitzat pel consorci de Biblioteques de Barcelona.

La companyia Susanna Barranco, fundada el 1999 amb el nom de Companyia Mousiké, ha col·laborat amb l´ONG Pallassos sense Fronteres, i ha realitzat diversos muntatges com ara Mousiké, El viatge, La llave perdida, Estridències, Una pallassa a la lluna, Mossegades o Els bigotis de Dalí.

Espectacle infantil: ´Les estrelles de Mozart´
A càrrec de de la companyia Susanna Barranco.
Biblioteca Canyelles
Rda. Guineueta Vella, 34
Hora: 18h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies