Ajuts per a la rehabilitació d’edificis a Prosperitat

L´Ajuntament cobreix el 40 % del pressupost de les obres amb un màxim de 4.500 euros per habitatge

L’Ajuntament de Barcelona promou la rehabilitació d’edificis de Prosperitat a través del Programa de Rehabilitació, dins el marc d’accions previstes en el Pla d’Habitatges 2004-2010. Aquest programa està dirigit als propietaris i les comunitats de propietaris d’edificis i consisteix en subvencions per a la realització de determinades obres en els elements comuns dels edificis. Els ajuts cobreixen el 40% del pressupost amb un màxim de 4.500 euros per habitatge. El programa es fonamenta en l’èxit d’experiències positives anteriors com és el cas de Ciutat Vella, Poble-Sec i Gràcia. Així, s’ha passat de les tres àrees existents a nou àrees de Rehabilitació Integral (ARI) que han estat declarades per la Generalitat de Catalunya a petició de l’Ajuntament de Barcelona. Una d’aquestes àrees és el barri de Prosperitat.

Els tipus d’obres per a les quals es pot sol.licitar l’ajut són els següents:
Estructura vertical i horitzontal
Façanes principal i posterior
Patis, mitgeres, cobertes i terrats
Fusteria exterior
Claraboies
Elements de risc
Escales i vestíbuls
Aïllament tèrmic i acústic
Instal.lacions: drenatge, baixants, xarxa elèctrica, xarxa d’aigua, aigua directa, gas, ascensor, supressió de barreres arquitectòniques, sistemes d’incendi, antena col.lectiva, porter electrònic, plaques solars o fotovoltaiques, aire condicionat i enjardinament.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies