L´EE Guineueta torna a recordar a ´Urruti´ amb el seu sisè memorial

Alguns dels millors equips catalans de futbol competiran avui i divendres al tradicional torneig nadalenc

Un any més, l´Escola Esportiva Guineueta recorda al gran guardameta i gran persona Javier Urruticoechea ´Urruti´ (a la foto), celebrant el VI Memorial ´Urruti´ Futbol 7. Per primer any afegint les categories Benjamí i Aleví. Una cita que aplega als millors equips de futbol de la ciutat i província. Entre ells destaca enguany la participació del Futbol Club Barcelona, el Reial Club Esportiu Espanyol, el Club de Futbol de la Damm, el Club Esportiu Sabadell i la Unió Esportiva Sant Andreu.
El campionat comptarà amb l´assistència i reconeixement d´Ana Nieto, vídua de l´entranyable futbolista, gran amic del club Guineueta. Javier Urruti va col·laborar intensament amb el futbol base de l´escola esportiva, i és per això que el club va decidir batejar el seu Torneig de Nadal amb el nom del guardameta. El Memorial Urruti se celebra entre els dies 6 i 8 de desembre a les instal·lacions de l´Escola Esportiva Guineueta (c/Castor s/n).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies