Els reis són rockers i solidaris

El Centre Cívic Les Basses recull joguines al seu festival d´hivern

El Centre Cívic Les Basses acull aquesta nit una nova edició del festival benèfic ´Els Reis Són Rockers´. Com sempre, l´entrada al festival solidari és gratuïta, només s´haurà de lliurar una joguina nova que no faci servir piles. Per a tots aquells indecisos a l´hora de triar un regal o els més despistats, el mateix centre ofereix la possibilitat de comprar-la a l´entrada al festival.
Enguany el cartell dels Reis Rockers inclou Camera Obscura, Christina Rosenvinge (a la imatge), Humbert Humbert, Manos de Topo, Damills (Barcelona) i els djs DJ Polar (Madrid) i DJ Bilbadino (Barcelona).

Els Reis són Rockers
Centre Cívic les Basses
Hora: 22:00h.
Preu: Una joguina.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies