Nadales a ritme de gospel

La masia de la Guineueta acull aquest vespre un concert del grup coral Vox Menu

No hi ha res més bonic per fer ambient nadalenc que un bon concert intimista i càlid. Això és precisament el que ens proposa la Coral Canticòrum i el Fòrum Cultural Fotoclub Guineueta, que porten aquest vespre a la masia de la Guineueta el grup de gospel a capella Vox Menu, un quintet de veus femenines que de ben segur farà les delícies de tots els assistents al concert. Es tracta d´un grup jove però amb gran experiència i reconeixement. Enguany han estat guardonades amb el Premi Arpa al millor àlbum instrumental/coral pel seu treball ´Va Por ti´ (editat per DV Music). Dit tot això, només ens queda dir-vos l´hora: les 20h. L´entrada és lliure.

Concert de Nadal amb l´actuació de ´Vox Menu´
Hora: 20 h
Masia de la Guineueta
Plaça Ca n’Ensenya, s/n
Organitzen: Coral Canticòrum i Fòrum Cultural Fotoclub Guineueta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies