Porta no vol més pisos al carrer Maladeta

Els veïns de la zona reclamen equipaments i zona verda a uns solars pendents d´edificar

Els veïns de Porta es van concentrar dimecres contra la densificació del barri. Els veïns van reclamar a l’Ajuntament que impedeixi la construcció de més blocs d’edificis a dos solars del carrer de Maladeta.
Els veïns del carrer de la Maladeta no volen més pisos davant casa seva. La remodelació del barri preveu la construcció d´habitatges en aquests terrenys, que van ser expropiats fa dos anys. Segons els veïns, bona part d´aquest solar és propietat de l´Ajuntament i no volen que es destini a habitatges. Reclamen que ens aquests terrenys es faci una zona verda i equipaments. ´Nosaltres vam anar al registre de la propietat i vam veure que més del 50% del terreny és propietat de l´Ajuntament. – explica en Laurio Perdiguero, de l´AV de Porta – Volem que es facin equipaments per al barri com ara un gimnàs per al CEIP Splai, un aparcament soterrani per als veïns del barri i una rambla o zona verda´.
Però des de Districte de Nou Barris s´afirma que els solars edificables del carrer de la Maladeta són de propietat privada i que no podran impedir la construcció de nous blocs. ´En principi els solars públics del PERI de Porta com ara el carrer Deià, Pi i Molist o Garrofers, ja estan ocupats. A tots tres hem fet habitatge protegit.- comenta Ferran Julián, Regidor del Districte de Nou Barris – En els espais públics farem zona verda i a la resta, que són privats, es construirà´.
El PERI de Porta preveia la construcció de més de 800 habitatges al barri. Un xifra que, segons els veïns, massificaria massa la zona.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies