Pessebre vivent de Torre Baró

Els joves i veïns del barri representen aquesta tarda l´ambient del naixement de Jesús

Durant aquests darrers dies han estat molts els pobles que han representat pessebres vivents, tot un art d´il·lustració d´una història i un ambient de més de dos mil anys. Aquí a Nou Barris també n´hem pogut visitar algun, però si encara no us heu apropat a cap i us interessa, us oferim una altra possibiltat. Avui a les 19h, tindrà lloc la representació del Pessebre Vivent de Torre Baró a la parròquia de Sta. Bernardeta (situada al carrer de San Quirze de Safaja, s/n). L´activitat nadalenca està organitzada i protagonitzada pel grup de joves de la JOC de Torre Baró amb la col·laboració de la Federació de la JOC de Nou Barris des de l´any 1999; i esdevé, segons el col·lectiu, un mitjà per anunciar, denunciar, actuar, reconèixer el valor de la organització col·lectiva, oferir alternatives de participació als joves i donar un missatge de Nadal: el pessebre de Torre Baró està viu perquè parla de la vida de la seva gent, de les seves necessitats, il·lusions, projectes, història, somnis… ambientats en una història de fa 2.006 anys però força actual.

Pessebre vivent de Torre Baró
Hora: 19 h
Lloc: Parròquia de Sta. Bernardeta
carrer de San Quirze de Safaja, s/n
Més informació:
Federació de la JOC de Nou Barris
Tel. 93 350 58 10

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies