Cavalcada de Reis a Nou Barris

Ses Majestats arriben avui al districte per rebre la clau que obre totes les portes

Ja arriben els Reis d´Orient! Avui és de ben segur el dia més llarg per als nens i nenes, que esperen l´arribada dels tres mags. Encara queden algunes hores de nervis per saber si rebran tot el que han demanat, o si els hi portaran una mica de carbó. Per als regals hauran d´esperar fins demà. Per veure a Ses Majestats, tenim l´oportunitat aquesta tarda a la tradicional cavalcada. Segons l´horari facilitat pels patges, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran amb tren a les 18h a l´estació de Ciutat Meridiana-Torre Baró, per saludar els petits i grans de la Zona Nord de Nou Barris. Acte seguit, es desplaçaran fins a la Seu del Districte, on rebran el pa i la sal, com a senyal de benvinguda, de mà del president del Consell del Districte, José I. Cuervo, i del regidor de Nou Barris, Ferran Julian. També se´ls hi cedirà la clau màgica que obre totes les portes dels pisos i cases del districte, perquè hi puguin deixar els regals que amb tant esforç han carregat els dromedaris des de l´Orient fins aquí. Tot això serà a les 18,45 a la Plaça del Districte. Un cop acabat l´acte, a les 19h, començarà la cavalcada que recorre els principals carrers de Nou Barris. El recorregut és el següent c/ Aiguablava, Via Júlia, pl. Llucmajor, pg. Verdum, c/ Dr. Pi i Molist, pl. Virrei Amat, pg. Fabra i Puig.

Des de Nou Barris Net també volem recordar que hi ha nens i nenes que no tindran tanta sort com d´altres, que rebran molts i molts regals. Per això, tots els que vulgueu col·laborar perquè la nit de Reis sigui màgica per a tothom, podeu portar joguines a l´estand situat a la Fira de Reis de la Marquesina de la Via Júlia, fins a les 21h d´avui.

I is encara no heu enviat les vostres cartes de desitjos, la bústia reial encara està oberta a la plaça del Districte, a la porta principal de la Seu del Districte, fins abans que comenci la cavalcada. Després, els hi haureu de donar en mà als patges o a Ses Majestats.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies