La part baixa de Torre Baró es transforma

Comencen les obres de la biblioteca de la Zona Nord

Torre Baró ha començat a transformar per fi la part baixa del barri, tal i com marca el seu Pla de Reforma Interior. A l’entorn de la plaça dels Eucaliptus es construirà un nou barri ple de serveis com ara el metro i nous equipaments.
El més important és la nova biblioteca de la Zona Nord. Les obres ja han començat i tindran una durada d’uns 14 mesos. A més, s’està redactant el projecte d’ampliació del CAP de Ciutat Meridiana. Totes dues actuacions es fan gràcies als ajuts econòmics de la Llei de Barris.
L’anomenat sector 1 del PERI de Torre Baró també inclou la construcció d’uns 400 habitatges, la majoria de protecció oficial. A aquests pisos es reallotjarà també als afectats urbanístics de la part alta de Torre Baró, una zona que es recuperarà per al Parc de Collserola. En una segona fase, està previst construir un poliesportiu a l’esplanada coneguda popularment com el campillo de la virgen. A més també es crearà un camí de ronda que connectarà tot el barri.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies