Plantada de flors i plantes a Porta

Els nens de la Ludoteca Sòller i l´escola Aloma tindran cura d´un jardí a la plaça Santanyí

La coneguda popularment com plaça de Santanyí era un espai brut i abandonat. El curs passat els nens i nenes de Porta van decidir arreglar-ho i convertir-lo en un espai cívic. A final de curs, van netejar i pintar un mural a la placeta. Ara, els alumnes de l´escola Aloma i la Ludoteca Sòller s’han proposat fer-hi un jardí. Aquesta tarda han començat a plantar les flors i les plantes, de les que tindran cura durant tot aquest any. Es tracta d’un projecte que du a terme l’escola Aloma i la Ludoteca Sòller en col•laboració amb Parcs i Jardins i el Districte de Nou Barris. L’objectiu és millorar l’aspecte de la plaça i a més, que els nens i nenes aprenguin com es té cura d’un hort. Entre les diferents tasques que els espera, hauran de regar, netejar i treure les males herbes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies