Presentació del XII Minifestival de Música Independent de Barcelona

La cita se celebra al febrer al Laboratori Musical de Les Basses

Un minidisc, un minibar, una minipimer, un miniestadi, un minigolf, un miniespai, un minibus … hi ha tantes coses petites en la vida que no obstant això es fan grans i imprescindibles… una d´elles, el Minifestival de Música Independent de Barcelona. Ahir a la nit es va presentar la XII edició del Minifiestival que se celebrarà al Laboratori Musical de Les Basses el 23 i 24 de febrer, preneu nota a la vostra agenda. Per què un Minifestival té totes aquests avantatges que no podries trobar mai en una trobada musical més gran: una filosofia menys ambiciosa materialment però sí més arriscada, o la possibilitat de veure en un lloc privilegiat a tots aquests grups (no només nacionals, també internacionals) que en els casos anteriors quedarien relegats en un segon pla a causa de l´aparició dels caps de cartell. I, per descomptat, no oblidem que aquí no hauríeu de fer cues per a dutxar-vos, cues per a beure o cues per a entrar al recinte. Només hauràs de gaudir de la música sense més i anar-te a dormir a casa més content que unes pasqües. El cartell de l´edició d´enguany inclou: The Bitter Springs, Eef Barzelay, Beezewax, Suite, Pando, Damon and Naomi, Dayna Kurtz, The Frank and Walters, Chimères, Conxita, Néstor Mir (M) y las potencias del Este.
Web: http://www.minifestival.net
E-mail: minifestival@arrakis.es

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies