Una nova residència per a gent gran a Nou Barris

L´equipament es construirà al carrer del Molí i tindra unes 100 places residencials i 25 de dia

El Govern invertirà 7.770.000 euros en la construcció d’una residència i un centre de dia per a l’atenció de la gent gran a Barcelona, al Districte de Nou Barris. El futur nou centre residencial s’ubicarà en els terrenys que ha cedit l’Ajuntament de Barcelona, situats al carrer del Molí, al número 69-73 (a la fotografia de l´esquerra).

Aquesta actuació respon a l’encàrrec de construcció que el Govern va realitzar el juliol passat a l’empresa Gestió d’Infraestructures, SA, perquè s’encarregués de l’execució dels treballs. L’ajuntament, propietari d´aquest solar de 803 metres quadrats, va acordar la seva cessió gratuïta a la Generalitat. Ara, el Govern ha aprovat l’acord d’acceptació d’aquesta cessió per a impulsar la construcció de la residència i el centre de dia per a la gent gran.

Aquesta nova infraestructura residencial, que projectarà el Departament d’Acció Social i Ciutadania, tindrà una superfície construïda de 5.500 metres quadrats. A més, el futur centre d’atenció a la gent gran tindrà una capacitat màxima de 100 places residencials i 25 places de centre de dia.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies