Nou servei de Noubarris.net

Ja teniu una hemeroteca de totes les noticies publicades a la nostra web des de 1999

Si us fixeu a la web de noubarris.net hi ha una nova opció al menú. És tracta del nou servei d´hemeroteca que oferim als nostres lectors.
Per accedir a l´hemeroteca de Noubarris.net només cal clickar a l´opció ´hemeroteca´ situada al menú situat a l´esquerra de la nostra pàgina principal. Un cop a l´hemeroteca, només heu de seleccionar l´any i el mes que voleu consultar, teniu un gran número de notítices electròniques arxivades des de l´any 1999. Després de triar el mes i l´any, trobareu un llistat de titulars. Només cal que cliqueu a la data del titular i podreu accedir a la notícia publicada aquell dia. Esperem que aquest nou servei us sigui d´utilitat per mantenir-vos ben informats. En un futur intentarem millorar el servei, afegint cerques i altres opcions.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies