Nous interiors d´illa a la Guineueta

El barri estrena 15 metres quadrats de nova urbanització

El barri de la Guineueta estrena aquests dies els seus nous interiors d’illa. Uns espais que van començar a transformar-se la primavera passada i que s’inauguraran aquest diumenge. De moment, els veïns ja gaudeixen d’uns 15 mil metres quadrats de nova urbanització entre els blocs dels carrers de Gasela, Guineueta, la Rambla del Caçador i el Passeig de Valldaura. Tal com es fa en altres reformes d’interiors, s’han renovat els serveis i s’ha instal.lat nou enllumenat, a més de la col.locació d’un nou mobiliari urbà. El projecte també ha previst les preses de llum per la futura instal.lació d’ascensors als blocs de la zona. D’altra banda, s’ha ampliat la zona verda amb grans parterres, que pal.lien les humitats als baixos. També s’han pavimentat els carrers i voreres de la zona. Per últim, les obres també han inclós la reparació dels desperfectes als baixos d’alguns edificis.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies