La Banda Simfònica de Roquetes actuarà als Jocs Olímpics de 2008

Pequin convida l´entitat de Nou Barris a posar música a l´esdeveniment

L´any vinent la capital xinesa, Pequin, acollirà els Jocs Olímpics d´Estiu. En total, es podran veure les competicions de 28 esports, que inclouen 37 disciplines. Però deixant de banda el tema més esportiu, cal dir que la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris, que habitualment anima qualsevol cercavila i festa al nostre districte, ha estat convidada a participar de l´esdeveniment. La banda de Roquetes portarà fins a Pequin els sons de la sardana i altres cançons que ja s´han convertit en clàssics populars, com ara la rumba catalana ´Amics per sempre´.

La Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris va ser creada l´any 1989, i està formada per una cinquantena de músics. Amb el pas dels anys, la formació ha obtingut un gran prestigi, prova d´això són les seves actuacions arreu de Catalunya i a un gran nombre de ciutats espanyoles.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies