Vivències de la guerra civil i la postguerra a la Biblioteca de Nou Barris

Joaquima Grau i Núria Sola ens descriuen la Barcelona del 1931 al 1945

L´escriptor Eduard Márquez i l´historiador Xavier Cortés ens presenten aquesta tarda a la Biblioteca de Nou Barris una interessant conversa amb la Joaquima Grau i la Núria Sola, dues de les protagonistes anònimes de la Guerra Civil i la postguerra. Totes dues ens explicaran com van viure aquests esdeveniments: els bombardeigs, la fam, l´escola, el front, els camps de concentració…
Un espai de diàleg per compartir les seves vivències amb tots aquells que no han viscut aquesta part de la història que tanta empremta ha deixat a més d´una generació. Són avis que han patit situacions límit i de supervivència i que tot i així ho expliquen amb molta tendresa i casi sempre amb un somriure.

´Vivències. La Barcelona que vaig viure, 1931-1945´
Dins el cicle l´Aventura de llegir
Lloc: Biblioteca Pública Nou Barris
C/Albert Einstein, 2
Hora: 19:00 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies