Nit de blues amb el duet August Tharrats i Amadeu Casas

El col·lectiu Capibola porta a l´Ateneu dos dels músics més rellevants de l´escena del blues català

L´Ateneu acull una altra nit de blues, en un concert organitzat pel col·lectiu Capibola, un grup d´amants d´aquesta música nascut a la Prosperitat. Aquesta vegada, Capibola ens porta un duet format per dos dels músics més rellevants de l’escena del blues català, i que han coincidit en diferents formacions al llarg d’aquests anys: Amadeu Casas (a la imatge) i August Tharrats han col·laborat junts des dels temps dels mítics Blues Messengers, han emprès projectes comuns com a Blues Swing i el Tandoori Leonoir, i se’ls pot veure freqüentment als pocs locals emblemàtics que encara poden oferir música en viu a Barcelona. Partint de punts de vista diferents han confluït en un terreny comú que s’ha convertit en un llenguatge personal, ple de referències a diferents èpoques i personatges de la historia de la música negra americana. Els seus concerts són plens d’energia i el bon ´feeling´ es transmet amb facilitat a l’audiència. El repertori està integrat per temes del llegat classic del Jazz i el Blues, interpretats amb respecte, però aportant el seu propi impromptu a cada tema. La cita és a les 23h.

La nit de capibola: Amadeu casas & August Tarrats Blues Duel
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat s/n
Hora: 23h.
Entrada: 3,5 €

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies