L´Escola de Música Municipal de Nou Barris obre les seves portes

La gestió de l´equipament encara està pendent d´adjudicació

L´Escola de Música Municipal de Nou Barris va obrir ahir les seves portes per primer cop perquè els veïns i persones interessades visitessin les seves instal·lacions, situades al carrer de Manuel Sancho, 15-17.
L’Escola de Música Municipal Nou Barris és un centre d’ensenyament de règim especial de l’Ajuntament de Barcelona en col.laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. La gestió de l’escola, que encara està pendent d’adjudicació, serà en règim de concessió.

L’Escola té com a objectiu principal oferir una educació musical flexible i diversificada segons els interessos musicals de cada alumne, que garanteixi una àmplia i variada oferta d’instruments i estils musicals. Quant al sistema d’ensenyament, vol prioritzar la pràctica musical i la música feta en grup des de l’inici dels cursos, assolint una educació musical que sigui referent en el districte de Nou Barris.

L’EMM Nou Barris entrarà en funcionament el curs escolar 2007-2008; el període d’inscripció i matriculació per al proper curs s’obrirà, previsiblement, a finals d’abril a la pròpia escola i romandrà obert fins a finals del mes de juny.

Per a més informació:
Escola de Música Municipal Nou Barris
C/ Manuel Sancho, 15 – 17
08016 Barcelona

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies