Instal·len semàfors a una de les principals entrades a Canyelles

L´Ajuntament regula el trànsit a la cruïlla del carrer d´Antonio Machado i la Ronda de la Guineueta Vella

Els veïns de Canyelles aviat acabaran amb un dels punts viaris més conflictius del seu barri. L’Ajuntament està instal·lant semàfors a la cruïlla entre els carrers d’Antonio Machado i la Ronda de la Guineueta Vella.
L’associació de veïns reclamava des de fa temps algun tipus de mesura per regular el trànsit de vehicles en aquesta zona. Actualment, tenen preferència els vehicles que pugen i baixen per la Ronda de la Guineueta Vella, una de les tres entrades al barri. Sis línies d’autobusos fan servir diàriament la cruïlla, ja que a pocs metres es troben les parades d´orígen i finals de 3 línies, a més de parades d´altres 3. A la cruïlla és habitual trobar conflictes. Els semàfors ordenaran el trànsit i evitaran els accidents. També millorarà la seguretat per als vianants. A pocs metres de la cruïlla, trobem dos centres escolars -l´escola bressol Nenes i Nens i l´institut de secundària musical Oriol Martorell- els principals comerços del barri i el poliesportiu del carrer d´Artesania.
Aquesta actuació se suma a la col·locació de semàfors al carrer de Castor i als laterals de la Ronda de Dalt.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies