Passejada d´hivern per la serra de Collserola

L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ens descobreix el bosc més ombrívol

Els aficionats al senderisme tenen avui l´oportunitat de gaudir d’una passejada per ´L’obac del bosc´ a Collserola. És a dir, pel vessant de la muntanya, la zona més ombrívola, menys calorosa i més humida, amb la intenció d´observar la vegetació que creix en aquets indrets. La ruta, organitzada per l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, surt a les 9 del matí des de la plaça Karl Marx per endinsar-se per entremig de la boscúria més obaga, tot i que de quan en quan es trobaran petites clarianes que, en contrast amb les parts més fosques, donaran una visió espectacular del bosc i les múltiples facetes de la natura.

El passeig transcorrerà primer per senders on el llentiscle, el bruc i l’arboç fan sentir la part obaga, ja que el terra és un mantell de petites herbes i molses. A continuació el grup excursionista passarà per entremig d’alts pins, roures i alzines, en un camí més assolellat. Finalment, la ruta pujarà per la llera d’un torrent on es poden trobar avellaners a banda i banda. Aquesta passejada feta a l’hivern convida al caminant gaudir d’una ampla perspectiva de matisos i olors que els dies calorosos de l’estiu no permeten.

Rutes per Collserola, ´L’obac del bosc´
Hora de trobada: 9 h
Lloc de trobada: Pl. Karl Marx (davant de la Clínica Stauros)
Activitat gratuïta (inscripció prèvia)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies